EXAMEN

Het examen
Na de opleiding doe je het examen voor EV-adviseur Gevorderd of EV-adviseur Expert. Het examen wordt klassikaal afgenomen onder toezicht van het SVKM. Het examen is schriftelijk en bestaat uit meerkeuzevragen over je vakkennis. Je maakt calculaties over bijvoorbeeld de oplaadtijden en je maakt een korte businesscase over onder andere de kostprijs van een elektrische auto. In totaal bestaat een volledig examen uit verschillende modules die ieder maximaal 45 minuten duren.

Aanmelden 
Meestal meldt je opleider je ook aan voor het examen, maar je kunt je ook rechtstreeks inschrijven via het inschrijfformulier op deze website.

Prijzen
Het examen voor EV-adviseur Gevorderd of Expert bedraagt €215 exclusief btw.

Na het examen
Wanneer je het examen met goed gevolg hebt afgelegd, ontvang je direct je certificaat en kun je jezelf gecertificeerd EV-adviseur Gevorderd of EV-adviseur Expert noemen.

En verder
De ontwikkelingen binnen de automotive branche volgen elkaar razendsnel op. We organiseren regelmatig bijeenkomsten en sturen regelmatig nieuwsbrieven zodat je als gecertificeerde EV-adviseur Gevorderd en EV-adviseur Expert altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

TEST JOUW VAKKENNIS

Benieuwd hoeveel jij weet van elektrische mobiliteit? Doe vrijblijvend de test op deze pagina.

Nadat je op de link hieronder hebt geklikt, start de test van 15 meerkeuzevragen vanzelf. 

Na de oefentoets zie je direct je persoonlijke score. Deze kun je direct downloaden 

TEST JOUW VAKKENNIS

CONTACT & MEER INFORMATIE

Velden met een * zijn verplicht

Postadres:
Stichting Vakkennis Mobiliteit
Biezenweide 9, 6921 SK, Duiven

KvK: 74802488
E info@svkm.nl